Verileri sil
Bu özellik, bir disk veya bölümdeki verileri kalıcı olarak siler.
Uyarı: Bu işlem geri alınamaz. Seçili disk veya bölümdeki tüm veriler kalıcı olarak kaybolur.
- Verilerini silmek istediğiniz diski veya bölümü seçin.
- Silme geçişi sayısını belirtin.
- Verileri silmek için Devam Et düğmesine tıklayın.
- İşlemi iptal etmek için İptal düğmesine tıklayın.